Grandcafe De Zaak | Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak. Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak.

Info

Welkom bij Grandcafe de Zaak!

Wij zijn al vijftien jaar gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat 17 en hebben een groot terras op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie, een drankje, lunch en diner. Bekijk hiervoor onze menukaart. Tevens serveren wij elke dag acht dagschotels voor €9,95 en een driegangenmenu voor €15,-

Wij staan voor u klaar met een enthousiast jong team en zien u graag bij Grandcafe de Zaak.

 

Nieuws

Laat een dagschotel thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en 3-gangen menu’s in verband met het COVID-19 virus.

U kunt dagschotels bestellen inclusief friet, groente en een salade voor maar €9,95! Ook kunt u een 3-gangen menu bestellen. Dit bestaat uit een tomatensoep of mosterdsoep als voorgerecht en een heerlijke tartufo als na gerecht voor €15,-.

U kunt een bestelling plaatsen via de onderstaande link, één van onze social media’s of geef het telefonisch door. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk gebracht wordt! http://dezaak.bramr.nl

De sfeer van De Zaak maar dan thuis!


De Zaak gaat thuisbezorgen!

Zoals jullie allen weten is ook De Zaak de aankomende periode gesloten in verband met het COVID-19 virus. Wij wensen aller eerst dan ook iedereen veel sterke en gezondheid toe! En hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een drankje of een lekker hapje!

Maar tot die tijd gaan wij het even iets anders doen en kunnen jullie vanaf zaterdag 21 maart gewoon thuis op de bank genieten van een heerlijk broodje of een van de diverse dagschotels! De Zaak gaat namelijk thuisbezorgen!

U kunt een bestelling plaatsen via onderstaande link, één van onze social medias of geef het ons telefonisch door. Wij zorgen er dan voor dat jou bestelling zo snel mogelijk voor de deur wordt gebracht zonder dat je zelf de deur uit hoeft!

De sfeer van De Zaak maar dan thuis!

Er wordt bezorgd tussen 17:00 en 21:00 uur.

http://dezaak.bramr.nl/ 


Drie gangen voor maar €15,00!


Dagschotels


Personeel gezocht


Menukaart

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij Grandcafe De Zaak.

Wij kunnen niet garanderen dat reserveringen na 16:00 uur voor dezelfde dag nog op tijd verwerkt kunnen worden.