Grandcafe De Zaak | Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak. Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak.

Info

Welkom bij Grandcafe de Zaak!
Wij zijn al dertien jaar gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat 17 en hebben een groot terras op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie, een drankje, lunch en diner. Bekijk hiervoor onze menukaart. Tevens serveren wij elke dag zes wisselende dagschotels voor €9,75 en een driegangenmenu voor €15,00.

Wij staan voor u klaar met een enthousiast jong team en zien u graag bij Grandcafe de Zaak.

Nieuws

Organisatie Alphens Bevrijdingsfestival zoekt vlogger

Op zaterdag 5 mei wordt voor de derde keer op rij het Alphens Bevrijdingsfestival georganiseerd. Op het festival op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn treden onder andere Helemaal Top, Glennis Grace en The Partysquad op.

In navolging van het succes van de eerste twee edities, hoopt de organisatie dit jaar net zoveel mensen als afgelopen jaar te verwelkomen.

Voor de dag van het evenement is de organisatie op zoek naar jongens/meisjes die het leuk vinden om de officiële Bevrijdingsfestival vlogger 2018 te worden. Deze vlogger maakt de hele dag filmpjes op het plein, backstage, met artiesten en met bezoekers.

De organisatie zoekt een enthousiaste jongen of meisje die niet bang is om op mensen af te stappen en die leuk voor de camera kan presenteren. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om deze dag het online gezicht te zijn van het Alphense Bevrijdingsfestival? Stuur dan vóór 25 april een filmpje waarin je jezelf voorstelt van maximaal 30 seconden op naar info@alphensbevrijdingsfestival.nl.


Alphens Bevrijdingsfestival breidt uit met foodtrucks

Op zaterdag 5 mei vindt in het centrum van Alphen aan den Rijn de derde editie van het Alphens Bevrijdingsfestival plaats. Dit jaar breidt de organisatie het festival op het Rijnplein uit met enkele eetgelegenheden, namelijk acht foodtrucks.

De foodtrucks die op het festival te vinden zijn trucks met Vietnam StrEATfood, verse biologische friet met toppings, Surinaams food, arepa's (Venezuelaans maisbrood met spicy kip), biologische suikerspin en poffertjes, wok en saté, tosti’s, cocosnoten en smoothies. 

Het Alphens Bevrijdingsfestival wordt georganiseerd door stichting Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn en is gratis en voor alle leeftijden toegankelijk. De afgelopen jaren was het festival met optredens van onder andere Kenny B en Massada goed voor zo'n achtduizend bezoekers per editie. De organisatie hoopt dat succes dit jaar te evenaren.

Line-up
Vanaf 15.30 gaat het bevrijdingsfestival van start op het Rijnplein met optredens van lokale en nationale artiesten. Het festival opent met Lekker! Rockcovers, daarna volgen Helemaal Top, Glennis Grace, The en RootsRiders. The Partysquad sluit het festival af. 

16.00 - 17.00 uur Lekker! Rockcovers
17.45 - 18.30 uur Helemaal Top
19.00 - 19.30 uur Glennis Grace
20.15 - 21.15 uur The RootsRiders
21.45 - 22.45 uur The Partysquad

Volledige line-up Alphens Bevrijdingsfestival bekend

Op zaterdag 5 mei vindt in het centrum van Alphen aan den Rijn de derde editie van het Alphens Bevrijdingsfestival plaats. Eerder werd al bekend dat Glennis Grace en The Partysquad optreden, nu heeft de organisatie de volledige line-up bekend gemaakt.

Het festival wordt georganiseerd door stichting Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn en is gratis en voor alle leeftijden toegankelijk. De afgelopen jaren was het festival met optredens van onder andere Kenny B en Massada goed voor zo'n achtduizend bezoekers per editie. De organisatie hoopt dat succes dit jaar te evenaren.

Line-up
Vanaf 15.30 gaat het bevrijdingsfestival van start op het Rijnplein met optredens van lokale en nationale artiesten. Het festival opent met Lekker! Rockcovers, daarna volgen Helemaal Top, Glennis Grace, The en RootsRiders. The Partysquad sluit het festival af. 

16.00 - 17.00 uur Lekker! Rockcovers
17.45 - 18.30 uur Helemaal Top
19.00 - 19.30 uur Glennis Grace
20.15 - 21.15 uur The RootsRiders
21.45 - 22.45 uur The Partysquad

Diverse dagschotels bij De Zaak

Wist je dat.. we bij De Zaak iedere week keuze hebben uit diverse dagschotels? En dat voor maar 9,75 euro! Informeer bij het personeel naar de dagschotels van deze week!


Drie gangen voor maar 15 euro!


IMPRESSIE

Menukaart

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij Grandcafe De Zaak.

Wij kunnen niet garanderen dat reserveringen na 16:00 uur voor dezelfde dag nog op tijd verwerkt kunnen worden.