Grandcafe De Zaak | Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak. Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak.

Info

Welkom bij Grandcafe de Zaak!
Wij zijn al dertien jaar gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat 17 en hebben een groot terras op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie, een drankje, lunch en diner. Bekijk hiervoor onze menukaart. Tevens serveren wij elke dag zes wisselende dagschotels voor €9,95 en een driegangenmenu voor €12,50.

Wij staan voor u klaar met een enthousiast jong team en zien u graag bij Grandcafe de Zaak.

Nieuws

Driegangenmenu voor slechts 13,50 euro!


Schaatsen? Gewoon voor de deur bij De Zaak!

De komende maand is het op het Rijnplein, direct voor De Zaak, een grote overdekte ijsbaan te vinden. Van 7 december tot 6 januari kan er in het centrum van Alphen aan den Rijn geschaatst worden.

Bij de ijsbaan is uiteraard ook Koek en Zopie te vinden. Wij zijn er trots op dat wij de horeca bij de ijsbaan mogen verzorgen.

Dus combineer een middagje schaatsen met een lekkere kop warme chocolademelk, of loop bij ons binnen voor een warme borrel na het schaatsen.


Er is weer erwtensoep!


Personeel gezocht!


Diverse dagschotels bij De Zaak

Wist je dat.. we bij De Zaak iedere week keuze hebben uit diverse dagschotels? En dat voor maar 9,95 euro! Informeer bij het personeel naar de dagschotels van deze week!


Menukaart

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij Grandcafe De Zaak.

Wij kunnen niet garanderen dat reserveringen na 16:00 uur voor dezelfde dag nog op tijd verwerkt kunnen worden.