Grandcafe De Zaak | Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak. Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcafé de Zaak.

Info

Welkom bij Grandcafe de Zaak!

Wij zijn al vijftien jaar gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat 17 en hebben een groot terras op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke kopje koffie, een drankje, lunch en diner. Bekijk hiervoor onze menukaart. Tevens serveren wij elke dag acht dagschotels voor €9,95 en een driegangenmenu voor €15,-

Wij staan voor u klaar met een enthousiast jong team en zien u graag bij Grandcafe de Zaak.

Aandachtspunt reserveren: we nemen reserveringen aan van gezinnen van zelfde huishouden of tafels van 2 personen  

Nieuws

Bootverhuur bij De Zaak

Om extra van deze zomer dagen te genieten, heeft Grandcafé de Zaak een gloednieuwe boot te huur!

Deze boot is te huren voor slechts €40 per uur, met een minimum van drie uur (€250 borg).

Vanwege de huidige corona situatie is het toegestaan om met 3 personen te varen op anderhalve meter afstand. Als u 1 huishouden vormt, is het uiteraard mogelijk om met meerdere mensen te varen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0172 493 097

Of kom gezellig even langs, vanaf 1 juni is ons terras weer geopend!

 


De Zaak bezorgt asperges!

Genieten met het gezin hoeft niet meer buiten de deur, maar kan tegenwoordig gewoon op de bank. Vanaf vandaag bezorgen wij asperges met Zalm, Ham, of krieltjes voor €14,50!

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een keuze maken uit onze diverse dagschotels en menu’s!

U kunt uw bestelling plaatsen via onderstaande link, één van onze social medias. Uw bestelling zal zo snel mogelijk bij u worden bezorgd zonder dat u daar enige werkzaamheden voor hoeft te verrichten.

De sfeer van De Zaak maar dan thuis!

https://dezaak.bramr.nl 


Laat een dagschotel thuisbezorgen

Sinds vorige week is Grandcafé de Zaak begonnen het met thuisbezorgen van diverse dagschotels en 3-gangen menu’s in verband met het COVID-19 virus.

U kunt dagschotels bestellen inclusief friet, groente en een salade voor maar €9,95! Ook kunt u een 3-gangen menu bestellen. Dit bestaat uit een tomatensoep of mosterdsoep als voorgerecht en een heerlijke tartufo als na gerecht voor €15,-.

U kunt een bestelling plaatsen via de onderstaande link, één van onze social media’s of geef het telefonisch door. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk gebracht wordt! http://dezaak.bramr.nl

De sfeer van De Zaak maar dan thuis!


De Zaak gaat thuisbezorgen!

Zoals jullie allen weten is ook De Zaak de aankomende periode gesloten in verband met het COVID-19 virus. Wij wensen aller eerst dan ook iedereen veel sterke en gezondheid toe! En hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor een drankje of een lekker hapje!

Maar tot die tijd gaan wij het even iets anders doen en kunnen jullie vanaf zaterdag 21 maart gewoon thuis op de bank genieten van een heerlijk broodje of een van de diverse dagschotels! De Zaak gaat namelijk thuisbezorgen!

U kunt een bestelling plaatsen via onderstaande link, één van onze social medias of geef het ons telefonisch door. Wij zorgen er dan voor dat jou bestelling zo snel mogelijk voor de deur wordt gebracht zonder dat je zelf de deur uit hoeft!

De sfeer van De Zaak maar dan thuis!

Er wordt bezorgd tussen 17:00 en 21:00 uur.

http://dezaak.bramr.nl/ 


Drie gangen voor maar €15,00!


Menukaart

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om te reserveren bij Grandcafe De Zaak.

Wij kunnen niet garanderen dat reserveringen na 16:00 uur voor dezelfde dag nog op tijd verwerkt kunnen worden.

De loungebanken kunnen niet meer gereserveerd worden.